با پسته خام ریز کچلی خود را درمان کنید

بسیاری از شما تعجب می کنید که پسته خام ریز از کجا می آید و روش کشت و کاشت آن شامل چه مواردی است.

در این مقاله توضیح می‌دهیم که پسته از چه گیاهی می‌آید، از کجا منشأ می‌گیرد، درختی که آن را تولید می‌کند چه شکلی است، چند سال می‌تواند زندگی کند، کاشت آن بر اساس چه مراحلی است یا برای رشد رضایت‌بخش به چه آب و هوایی نیاز دارد.

ما دست به کار می شویم و درباره اینکه پسته از کجا آمده است بیشتر می آموزیم.

منشا آن درخت پسته یا پسته است که به نام های آلفونسیگو یا آلفونسیگو نیز شناخته می شود.

نام علمی گیاه Pistacia vera است و اولین بار در غرب آسیا کاشته شد.

پسته

میوه درخت، چیزی که ما به عنوان پسته می شناسیم، نه بیشتر و نه کمتر از دانه درخت است که ابتدا به میوه و سپس به آجیل تبدیل شده است.

درخت پسته در فصل گلدهی میوه های خود را تولید می کند و در داخل هر یک از میوه ها هر پسته قرار دارد، البته در درخت با پوست یا پوسته بسته ای پوشیده شده است که از آن محافظت می کند.

از آنجایی که این درخت برگریز است که در طول زمستان برگها و میوه های خود را از دست می دهد، هر ساله تمام مراحل گل دهی را پشت سر می گذارد و بنابراین در هر فصل میوه های خود را تجدید می کند و در هر فصل برداشت های جدیدی ایجاد می کند.

همانند سایر درختان شناخته شده در کشورمان، مانند درختان بادام یا گردو، فرآیند تبدیل شدن دانه ها به پسته بسیار ساده است.

پوسته بیرونی سفت می شود و ترک می خورد و داخل میوه را آشکار می کند: پسته.

اگر میوه های درخت را جمع آوری نکنیم که در این مورد با استفاده از چتر ارتعاشی انجام می شود، پسته های پوشیده از لایه بیرونی آن مانند برگ های درختان در پاییز به زمین می افتند.