تولید لیوان با چرم طبیعی گاو یکی از پرطرفدارترین لیوان ها در انگلستان

به طور عمده در اثاثه یا لوازم داخلی استفاده می شود، چرم طبیعی گاو بسیار مقاوم هستند.

گوشت گاو، گاو : بیشتر چرم ها از گاو می آیند.

اینها چرمهای متراکم هستند که الیاف آنها محکم، محکم و قابل اعتماد است، چرمهای گاو مقاوم هستند. ظاهر چرم ممکن است در همان پوست متفاوت باشد.

چرم گاوی دانه ریز است، در حالی که دانه چرم گاوی درشت تر است و چین های گردن روی دومی مشخص تر است.

بوفالو (یا گاو نر): چرم بوفالو ضخیم و سخت است.

لمس این پوست لاستیکی است و ظاهر دانه کاملاً درشت یا حتی نامنظم است.

چرم های نرم که در سراجی، کالاهای چرمی و همچنین دکوراسیون و مد استفاده می شوند، به دلیل ویژگی های خاص خود انتخاب می شوند:

بز، بچه ها: این چرم مقاوم و به خصوص جامد است.

ظاهر پوست منظم و ریزدانه و دارای منافذ بسیار سفت است. لمس شبیه به کاغذ است.

خوک: چرم خوک نازک و بسیار قابل تنفس است و احساسی لطیف و نرم دارد.

چرم

چرمی است با دانه های محکم و بسیار مشخص، زیرا پوست در محل پرزها سوراخ می شود.

از آنجایی که چرم بسیار مقاومی است، اغلب با چرم جیر تطبیق داده می شود.

چرم گاو، پوست گوساله: ضخیم، مقاوم اما انعطاف پذیر، حس این چرم دلپذیر و کمی لاستیکی است. ظاهر چرم دانه ریز است و در همان پوست تفاوت کمی دارد.

آهو : نرم، لطیف و کشدار، ظاهر آن دانه دار است. قابل شستشو، چرم مقاوم در برابر اصطکاک و خط و خش است.

چرم های ظریف اساساً به دلیل انعطاف پذیری در صنعت مد هستند.

گوسفند : این چرم (به ویژه قیچی) بدن را به خوبی در برابر سرما عایق می کند. چرم نرم، نرم و جنس آن الیافی است.

دانه های پوست سبک با لمس نرم است، اما چرم بسیار متخلخل است.

الیاف پوست گوسفند به صورت شل بسته بندی شده اند بنابراین برخلاف سایر چرم ها مقاومت کمی در برابر تأثیرات زمان دارد.

گوشت بره : در بین چرم‌های نرم، مرغوب‌ترین و نرم‌ترین است. دانه ریز است و حس آن شبیه کره است.

قابل گسترش است، بدون تغییر شکل پس از استفاده با شکل سازگار می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.