به نظر می رسد ظرف چوبی پایه دار (kare u ta) در کالدونیای جدید عمدتاً برای نگهداری ترکیبی از گیاهان جادویی بوده است که قدرت آنها از حامل از آسیب محافظت می کند. آنها همچنین ممکن است مانند باتوم به عنوان نماد اقتدار حمل شده باشند.
در یکی از سنتهای شفاهی، طبق گزارشها، مردان جوان هنگام خواستگاری از آنها استفاده میکردند، و طرحهای ظریف آنها به خواستگار تمایز میداد. کانتینرها سوژه های بومی و استعماری را به تصویر می کشند.
برخی از صحنهها احتمالاً قسمتهایی از سنت شفاهی را به تصویر میکشند که به عنوان تصویرسازی و حافظه کمکی برای سخنرانان در داستانگویی استفاده میکنند.
با این حال، بسیاری، مانند این مورد، فعالیتهای استعماری فرانسویها را نیز به تصویر میکشند که کالدونیای جدید را در سال 1853 ضمیمه کردند. اینها شامل تصاویری از اردوگاه های نظامی است.
Pulao Mangsho ، یک غذای سنتی هندی از بنگلادش و بنگال غربی، هند ، با چاشنی و ماست یک غذای برنج سرخ شده چینی در بشقاب.
یک غذا در غذا شناسی یک تهیه غذای خاص است، یک «مطالب متمایز یا تنوع غذاآماده برای خوردن یا برای سرو کردن یک ظرف ممکن است روی ظروف سرو شود ، یا ممکن است در دستان فرد خورده شود دستور تهیه غذا را دستور پخت می گویند .
برخی از غذاها، به عنوان مثال هات داگ با سس گوجه فرنگی ، به ندرت دستور العمل های مخصوص به خود را در کتاب های آشپزی چاپ می کنند، زیرا آنها به سادگی از ترکیب دو غذای آماده تهیه می شوند.
بسیاری از غذاها نامهای خاصی دارند، مانند سوئربراتن ، در حالی که برخی دیگر نامهای توصیفی دارند، مانند «ریب استیک برشته».
بسیاری از آنها برای مکانهای خاصی نامگذاری شدهاند، گاهی به دلیل ارتباط خاص با آن مکان، مانند لوبیا پخته شده بوستون یا bistecca alla fiorentina ، و گاهی اوقات نه: تخممرغهای آبپز فلورنتین اساساً به معنای «تخممرغ آبپز با اسفناج » است.
برای تجلیل از آنها: به عنوان مثال، پنیر بریلات ساوارین ، که به نام ژان آنتلم بریلات ساوارین ، خوش خوراک و چهره مشهور سیاسی فرانسوی قرن هجدهم، نامگذاری شده است .
بعد از اولین کسی که این غذا برای او آماده شد: به عنوان مثال استیک Chaliapin که به سفارش خواننده اپرا روسی فئودور Chaliapin در سال 1934 در ژاپن تهیه شد.
پس از مخترع، یا به این دلیل که این ظرف در آشپزخانه مخترع ساخته شده است .