درخت انگور (Actinidia chinensis) که روی آن کیوی ها رشد می کنند دارای شاخه های بسیار قوی است.
طول کیوی درجه یک در یک فصل به 5 تا 10 متر می رسد.
به همین دلیل است که آنها باید روی آلاچیق رانده شوند: برای گسترش بهتر پوشش گیاهی و حمایت از برداشت.
اکتینیدیا دوپایه است، یعنی پای نر و پای ماده وجود دارد. در باغات، برای اطمینان از گرده افشانی بهینه، یک گیاه نر برای شش گیاه ماده کاشته می شود.
علاوه بر باد، زنبورها هستند که گرده ها را به گل های ماده منتقل می کنند.
به همین دلیل است که کندوها اغلب در نزدیکی باغ های کیوی نصب می شوند.
کیوی یکی از میوه های زمستانی است که در بین پیر و جوان بسیار محبوب است. بین نوامبر و اردیبهشت مصرف می شود.
آیا می دانید دقیقا حاوی چه مواد مغذی است؟
یکی از مزایای کیوی این است که دارای تنوع زیادی از ویتامین ها و مواد معدنی است که مکمل یکدیگر بوده و به جذب همزمان هر یک از آنها کمک می کند.
کیوی به طور متوسط حاوی 80 میلی گرم ویتامین C در هر 100 گرم میوه است.
این نسبت ها ممکن است در نگاه اول کوچک به نظر برسند، اما به نسبت بسیار زیاد است حتی غنیتر از پرتقال از نظر ویتامین C است، اما به این دلیل مشهور است.
در برابر اکسیداسیون پوست کیوی به خوبی محافظت می شود و بنابراین به خوبی حفظ می شود.
ویتامین C یک آنتی اکسیدان قابل توجه* است و همچنین دارای خواص ضد عفونی است. همچنین جذب آهن را بهینه می کند.
حاوی پرو ویتامین A برای بینایی و بسیاری از ویتامین های B است که در بسیاری از فرآیندهای متابولیک نقش دارند. به ویژه حاوی ویتامین B9 است که برای مادران باردار ضروری است .
کیوی میوه های غنی از مواد معدنی (تا 700 میلی گرم در 100 گرم)، نوع دیگری از مواد مغذی ضروری برای سلامتی است!