هر تنوعی که باشد، سیب زمینی به طور طبیعی سرشار از ویتامین C است به طور متوسط 250 گرم سیب زمینی آب پز 25 درصد نیاز روزانه به ویتامین C را پوشش می دهد.
معمولا سیب زمینی شرکتی از کیفیت بسیار خوبی برخوردار هستند و سفت نیستند و به راحتی می توانید آنها را برش بزنید.
همچنین سرشار از آب، مواد معدنی و چربی کم است.
بنابراین سیب زمینی چاق کننده نیست و کالری آن بیشتر از برنج یا ماکارونی نیست، زیرا بدون افزودن چربی بخارپز، آب پز یا پخته می شود. در وزن مساوی 2.5 برابر کمتر از نان کالری دارد.
این سوال با هزار جواب است! هیچ سبزی دیگری خود را به این همه آماده سازی متفاوت نمی دهد.
این یک جزء مهم از مقدار زیادی سوپ و سوپ مانند سوپ جولین داربلی، سوپ شاهی، سوپ سیر و سایر سوپ های تهیه شده از سبزیجات مخلوط است که اغلب کمی سیب زمینی به نرمی و قدرت مغذی آن اضافه می شود.
سیب زمینی با گوشت سفت اغلب در سالادهای مخلوط به صورت آب پز یا بخارپز یا سرخ شده وجود دارد.
ویتلوت و رنگ بنفش زیبای آن جای خود را دارد، گل سرخ و گوشت صورتی سفت و کمی شیرین آن نیز !
سیب زمینی را نیز می توان به عنوان غذای اصلی مصرف کرد، مانند باکئوفه، آلیگوت، تروفاد، گراتین دافینوا .
سپس دستور العمل های زیادی برای سیب زمینی که به عنوان چاشنی سرو می شود، از سیب زمینی سرخ کرده گرفته تا سیب زمینی دوفین ، از جمله پوره سیب زمینی و سیب زمینی ویفری ارائه می شود.
حتی می توانید آن را به عنوان تزیین بشقاب برای تفریح سرو کنید! یک چالش برای امتحان کردن سیب الماس و سیب در قفس برای آزمایش سطح ذن آشپزی خود!
تحقیقات جدید هیجانانگیز از اروپا به جزئیات کشف یک آنتیبیوتیک ضد قارچی جدید به نام سولانیمایسین که در باکتریهایی که باعث بیماری در سیبزمینی میشود، پنهان شده است.