5 سس خردل، دیپ و ماریناد آسان دستور العمل های آسان برای همه چیز، از سس سالاد گرفته تا ماریناد مرغ.
سس خردل بهروز همه کاره و ستاره نمایش است که طعم غذاهای مورد علاقه شما را تغییر می دهد.
خردل یکی از مواد مورد علاقه من است زیرا بسیار همه کاره است و من طعم تند آن را دوست دارم.
می توان از آن برای تهیه لعاب های ساده، مارینادها، سس ها یا سس های غوطه ور استفاده کرد که برای شام های سریع و آسان شب هفته یا گردهمایی تابستانی بعدی شما مناسب هستند.
در زیر پنج تا از سسها، دیپها، مارینادها و وینیگرتهای مورد علاقه من بر پایه خردل آورده شده است.
هر کدام به سادگی ترکیب چند ماده و هم زدن آنقدر است که یکدست شود و به معنای واقعی کلمه 30 ثانیه طول می کشد تا مخلوط شوند.
با توجه به Foods Guy ، خردل زرد به دلیل خامهتر بودن از دیژون فرانسوی معروف است و در ایالت عالی حکمرانی میکند.
پس از همه، آن را به طور گسترده ای به عنوان “خردل زرد آمریکایی” می شناسند.
طعم ملایم آن (طعمترین طعم خردل، طبق دانشگاه اسپون ) روی ساندویچ عالی است و انتخاب کلاسیک برای هات داگ است.
خردل چاشنی است که از دانه های گیاه خردل تهیه می شود. دانه های خردل کامل، آسیاب شده، ترک خورده یا کبود شده را با آب، سرکه، آب لیمو، شراب یا مایعات دیگر، نمک و اغلب طعم دهنده ها و ادویه جات ترشی جات مخلوط می کنند تا خمیر یا سس رنگی از زرد روشن تا تیره ایجاد شود.
طعم خردل از شیرین تا تند متغیر است.
هر کدام را می توان برای چند منظور استفاده کرد، چه برای فرو بردن سیب زمینی سرخ کرده در آن، آغشته کردن روی نان قبل از اینکه روی آن را با یک همبرگر آبدار پر کنید، یا به عنوان ماریناد برای مرغ کبابی ، یا به عنوان سس پخت و پز برای ماهی ، قطعا می توانید خلاق باشید.