شیره خام پنج شیره محلول آبی با قوام غلیظ است که در سیستم آوندی گیاه گردش می کند. شیره از هر نوعی است، به ویژه شیره های صعودی و نزولی یا مایعات در گردش که برای تغذیه گیاه لازم است.
شیره صعودی شیره خامی است که زمانی که شیره جدا شده برای رشد گیاه مناسب شود در برگ جذب می شود.
شیره خام از تنظیم کننده های گیاهی (هورمون های نوع گیاهی که رشد گیاه را تنظیم می کنند)، مواد معدنی و آب به دست آمده از خاک تشکیل شده است که در برگ ها فرآوری شده و به شکل شیره ای پیچیده در سرتاسر گیاه توزیع می شود.
مریم گلی حاوی قندها، ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین ها و اسیدهای چرب است که به شما امکان می دهد تمام فرآیندهای رشد و میوه دهی را توسعه دهید.
گیاهان همچنین مایعات دیگری ترشح می کنند که اغلب با شیره خام اشتباه گرفته می شوند. لاتکس، رزین یا آدامس.
گیاهان دو نوع بافت مختلف برای انتقال شیره دارند. زیلما بافتی است که شیره خام یا شیره بالارونده را از ریشه به برگ ها منتقل می کند و آبکش شیره شل شده را از برگ ها به بقیه قسمت های گیاه منتقل می کند.
آوند چوبی یک بافت پیچیده در گیاهان آوندی است که به حمایت و هدایت شیره خام از ریشه کمک می کند.
لاگمی ماده ای است که از دل درختان خرما در جنوب تونس و مناطق تولید خرما استخراج می شود، این یک شیره طبیعی با طعمی متمایز است که پیر و جوان به دلیل انرژی و فوایدی که برای سلامتی دارد آن را می پذیرند.
استانهای توزور، کبیلی و گابس به دلیل در دسترس بودن حرفهای که والدین از پدربزرگهایشان به ارث بردهاند، از جمله محمود الصدادی، که «لقمی» را از درختانی که تولیدشان متوقف شده است.
استخراج میکند و خرمای آنها متوقف شده است، به تولید خود معروف هستند. برای مصرف مناسب نیست.